Doorgaan naar content
Cornelis Deluxe

Hoe gaan we te werk

Cornelis Deluxe beschikt dankzij het omvangrijke kantorennetwerk over een buitengewoon performante back office. Daardoor kunnen onze luxevastgoedmakelaars zich volop richten op u en uw unieke vastgoedverhaal. Dankzij deze ondersteuning komt er maximaal tijd vrij voor onze makelaars om u gepersonaliseerd, flexibel en op maat te begeleiden bij de realisatie van uw vastgoeddroom. Het uitgebreide kantorennetwerk biedt trouwens nog andere voordelen. Onze aanwezigheid in verschillende regio’s garandeert een grondige kennis van de lokale markt in een ruim gebied.

Uw contactpersoon wordt een heuse partner, die u persoonlijk en met deskundig advies bijstaat doorheen het volledige traject.

Ook discretie is een belangrijk aandachtspunt. “Wij bieden een marketingpakket op maat van de panden in dit segment. U beslist hoe wij uw pand in de markt zetten. Indien gewenst, realiseren wij een secret sale. Dat betekent dat we uw woning uitsluitend aanbieden binnen onze kwalitatieve database van potentiële kopers. Ook voor de koper biedt dit een mooie meerwaarde. Doordat wij u rechtstreeks in contact brengen met de juiste verkoper, hoeft u niet zelf actief op zoek naar een nieuwe woning!”

Testimonial

Dankzij de vakkennis en inzet van Cornelis Deluxe werd onze woondroom werkelijkheid.

Dankjewel Cornelis Deluxe om onze woondroom waar te maken! Jullie hebben de verkoop van onze twee panden tot een goed einde gebracht. Dat maakte het ons mogelijk om een prachtige villa aan te kopen, eveneens dankzij jullie succesvolle tussenkomst! Jullie kennen jullie vak door en door. Jullie gaan tot het uiterste en regelen alles tot in de puntjes. Bedankt voor alle goede zorgen en het luisterende oor.

Contact

Heeft u een vraag of wenst u graag een persoonlijke afspraak te plannen?
Vul dan het onderstaande contactformulier in. Wij staan altijd voor u klaar.

Vragen? Contacteer ons